Vandaag of morgen valt bij alle leden van de Rabobank Vaart en Vechtstreek de stemkaart in de bus. Met de Rabobank Coöperatieweken stelt Rabobank Vaart en Vechtstreek € 80.000,00 ter beschikking voor buurtversterkende initiatieven.
En u mag met 5 stemmen bepalen waar dat geld heen gaat.
Onder het mom van NOABERSCHAP heeft de ORANJEVERENIGING OUDLEUSEN de wens om nieuwe feestverlichting voor in de feesttent aan te schaffen, deze zullen wij ook beschikbaar stellen voor andere verenigingen en evenementen in ons dorp Oudleusen !
Uw stemmen zijn voor Oudleusen hard nodig. Ga dus naar de website van de Rabobank Coöperatie Weken en stem voor 15november op Oranjevereniging Oudleusen !
Ps. U mag maximaal 2 stemmen op een initiatief uitbrengen. Geef uw resterende stemmen aan de andere, ook goede initiatieven, bijvoorbeeld Plaatselijk Belang Oudleusen.